Ltc De Munnik, te Leiderdorp

Beast Padel Testdagen

Op zoek naar het juiste padelracket? Kom dan naar een van onze Beast Padel Testdagen op Ltc De Munnik, te Leiderdorp.

Beast Padel zal in samenwerking met Padel Academy Sterk op deze speciaal georganiseerde testdagen aanwezig zijn om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat kun je verwachten?

We helpen je graag bij het kiezen van een padelracket dat bij je past. Wat kun je verwachten tijdens de Beast Padel Testdagen?

  • Je kunt onze nieuwe Panther of Lynx collectie testen.
  • Je krijgt persoonlijk advies van ervaren trainers (Padel Academy Sterk).
  • Doe je tijdens een van onze testdagen een aankoop? Dan krijg je extra korting.
  • De toegang is gratis!
Meld je aan!

Aankomende testdagen

  • Zondag 30 juni van 10:00-12:00 uur
  • Zondag 14 juli van 10:00-12:00 uur
  • Zondag 28 juli van 10:00-12:00 uur

PRODUCT FAQ

Welk padelracket moet ik kiezen?

Ook getroffen door het padelvirus en op zoek naar het juiste racket. Dan zit je bij ons op het juiste adres. Maar hoe kies je nu het juiste racket. We proberen het je hier kort en bondig uit te leggen.

Als beginnende speler wil je eigenlijk gewoon lekker spelen en weinig fouten maken. Wij adviseren je dan om een rond racket te kiezen. Deze rackets bieden je veel controle en door de grotere sweetspot zorgt het ervoor dat je minder fouten maakt. Enige nadeel is, dat dit type racket weinig power genereert.

Ben je een meer gevorderde speler, dan adviseren wij je een druppelvormig racket. Dit type racket zorgt voor power en controle. De balans van het racket zit hierbij in het midden.

Speel jij op hoog of professioneel niveau? Dan adviseren wij je om een diamantvormig racket te kiezen. De balans van dit type racket zit hoog in het racket en het zorgt voor veel power. 

Let wel op dat je niet kiest voor een te zwaar racket, want dat kan leiden tot blessures.

Zie help me kiezen matrix

Wanneer is het tijd voor een nieuw padelracket?

Als je veel speelt zul je merken dat na verloop van tijd, het nodig kan zijn om een nieuw racket te kopen. De kwaliteit van het racket zal namelijk gaan afnemen. Verschillende factoren spelen hierbij een rol. 

Deuken, barsten, scheuren in het frame zullen de prestaties van jouw racket beïnvloeden en daarmee van dus ook je spel. Een ander kenmerk van slijtage is dat de stijfheid uit je racket verdwijnt.

Een nieuw racket kan ook nodig zijn als jouw niveau enorm is verbeterd, dat je van een beginnende padelspeler bent uitgegroeid tot een gevorderde speler. 

Voor het juiste advies, kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Of vraag het eens aan jouw padeltrainer wanneer je overweegt een nieuw padelracket aan te schaffen. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van een racket dat past bij je speelstijl, niveau en doelen. Probeer ook verschillende rackets uit als dat mogelijk is, zodat je een goed gevoel krijgt voor welk racket het beste bij je past.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!