Retourbeleid

Termijn voor Retouren

Klanten hebben het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling, tenzij anders vermeld.


Staat van Geretourneerde Producten

Geretourneerde producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zijn, inclusief alle labels en accessoires.


Uitzonderingen

Sommige producten kunnen niet geretourneerd worden vanwege hygiëne, zoals geopende cosmetica of persoonlijke verzorgingsproducten. Daarnaast geldt dit beleid mogelijk niet voor gepersonaliseerde of op maat gemaakte artikelen.


Proces voor Retourneren

Neem voor het retourneren van een product contact op met onze klantenservice via info@beastpadel.com. U ontvangt instructies en een retourlabel (indien van toepassing) om het product terug te sturen.


Verantwoordelijkheid voor Retourkosten

Klanten zijn over het algemeen verantwoordelijk voor de retourkosten, tenzij anders overeengekomen vanwege een fout van onze kant (zoals het versturen van het verkeerde product).


Verwerking van Terugbetalingen

Nadat het geretourneerde product is ontvangen, gecontroleerd en goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode binnen 14 dagen.


Communicatie met Klanten

We streven naar duidelijke en open communicatie gedurende het retourproces. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor vragen of assistentie.

Contact ons