FAQ

Rackets

Hebben jullie een fysieke winkellocatie waar ik producten kan bekijken?

Nee, wij hebben geen fysieke winkellocaties waar u onze producten kunt bekijken. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze winkellocaties.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om in ons Testcentrum, bij Ltc De Munnik, te Leiderdorp een racket te testen.

Lees meer

Welk padelracket moet ik kiezen?

Ook getroffen door het padelvirus en op zoek naar het juiste racket? Dan zit je bij ons op het juiste adres! Maar hoe kies je nu het juiste racket... We proberen het je hier kort en bondig uit te leggen.

Ben je een beginnende speler? Als beginnende speler wil je eigenlijk gewoon lekker spelen en veel vlieguren maken. Wij adviseren je dan om een rond racket te kiezen. Deze rackets bieden veel controle en door de grotere sweetspot zorgt het ervoor dat je minder fouten maakt. De focus van dit racket ligt op controle, dus dit type racket zal weinig power generen.

Ben je een meer gevorderde speler? Dan adviseren wij je een druppelvormig racket. Dit type racket zorgt voor zowel power als controle. De balans van het racket zit hierbij in het midden.

Speel jij op hoog of professioneel niveau? Dan adviseren wij je om een diamantvormig racket te kiezen. De balans van dit type racket zit hoog in het racket en het zorgt voor veel power. 

Let wel op dat je niet kiest voor een te zwaar racket, want dat kan leiden tot blessures.

Zie help me kiezen matrix

Wanneer is het tijd voor een nieuw padelracket?

Als je veel speelt zul je merken dat na verloop van tijd, het nodig kan zijn om een nieuw racket te kopen. De kwaliteit van het racket zal namelijk gaan afnemen. Verschillende factoren spelen hierbij een rol. 

Deuken, barsten, scheuren in het frame zullen de prestaties van jouw racket beïnvloeden en daarmee van dus ook je spel. Een ander kenmerk van slijtage is dat de stijfheid uit je racket verdwijnt.

Een nieuw racket kan ook nodig zijn als jouw niveau enorm is verbeterd, dat je van een beginnende padelspeler bent uitgegroeid tot een gevorderde speler. 

Voor het juiste advies, kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Of vraag het eens aan jouw padeltrainer wanneer je overweegt een nieuw padelracket aan te schaffen. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van een racket dat past bij je speelstijl, niveau en doelen. Probeer ook verschillende rackets uit als dat mogelijk is, zodat je een goed gevoel krijgt voor welk racket het beste bij je past.

Bestellingen en Verzending

Wat zijn de verzendkosten en leveringstijden?

We streven ernaar om uw bestelling binnen 1-3 dagen na ontvangst van betaling te verzenden. Verzendkosten worden berekend tijdens het afrekenen en kunnen afhankelijk zijn van de geselecteerde verzendmethode.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer via e-mail waarmee u uw pakket kunt volgen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is nadat het pakket is verzonden.

Betalingen

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

We accepteren iDeal. Tijdens het afrekenen kunt u deze betaalmethode kiezen.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen nadat ik heb betaald?

Het annuleren of wijzigen van een bestelling kan mogelijk binnen een beperkte tijd na het plaatsen van de bestelling. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Retouren en terugbetalingen

Wat is jullie retourbeleid?

We bieden een 14 dagen retourbeleid voor ongebruikte en onbeschadigde producten. Raadpleeg ons retourbeleid op onze website voor meer gedetailleerde informatie. Lees hier ons retourbeleid.

Hoe kan ik een product retourneren?

Om een product te retourneren, neemt u contact op met onze klantenservice om het retourproces te starten. U ontvangt instructies over hoe u het product kunt terugsturen.

Wanneer kan ik een terugbetaling verwachten?

Na ontvangst en controle van het geretourneerde product, wordt de terugbetaling binnen een week verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode.

Klantenservice

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U kunt contact met onze klantenservice opnemen via info@beastpadel.com of door ons contactformulier op de website in te vullen.

Wat is de beste manier om ondersteuning te krijgen voor productgerelateerde vragen?

Als u vragen heeft over onze producten, kunt u contact opnemen met onze klantenservice of de productpagina raadplegen voor veelgestelde vragen en productinformatie.

Hebben jullie een fysieke winkellocatie waar ik producten kan bekijken?

Nee, wij hebben geen fysieke winkellocaties waar u onze producten kunt bekijken. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze winkellocaties.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om in ons Testcentrum, bij Tennis & Padel de Munnik, een racket te testen.

Privacy

Hoe zorgen jullie voor de privacy en beveiliging van mijn gegevens?

We nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens serieus en implementeren passende maatregelen om de privacy en beveiliging van uw gegevens te waarborgen. We gebruiken veilige servers en versleutelde overdracht van gegevens om uw informatie te beschermen. Lees hier ons Privacyverklaring.