Bij Beast Padel worden we gedreven door onze gezamenlijke passie voor padel en onze voortdurende streven naar uitmuntendheid. We hebben geluisterd naar spelers zoals jij en zijn begonnen met de missie om het perfecte racket te maken - een dat geweldige prestaties, kwaliteit en een geweldige ervaring biedt.

Onze reis begon met diepgaande gesprekken met padelliefhebbers, waarbij we hun verwachtingen en wensen voor een racket begrepen. Met waardevolle inzichten zijn we zorgvuldig op zoek gegaan naar de beste fabrikant om onze ideeën werkelijkheid te maken.

Toegewijd aan onberispelijke kwaliteit hebben we nauw samengewerkt met onze gekozen fabrikant om een racket te ontwikkelen dat niet alleen voldoet aan, maar zelfs de behoeften van de moderne spelers overtreft. Het resultaat is een hoogwaardig padelracket dat echt opvalt tussen de concurrentie.

Maar geloof niet alleen ons! Onze Beast Padel Rackets zijn getest door enkele van de top 5 gerangschikte Nederlandse spelers, die niets dan lof hadden voor de prestaties ervan. Ze waren onder de indruk van de uitstekende balans tussen demping, nauwkeurige controle en een indrukwekkende touch van het racket.

Een speler deelde zijn ervaring en zei: "Het speelde verrassend goed, met een niveau van controle en finesse dat ik nog niet eerder heb ervaren.Ik ben benieuwd naar wat anderen van deze innovatie vinden."

Laten we samen de wereld van padel veranderen en het beest in iedereen naar boven halen!

  • Rob Versteeg

    Met 15 jaar ervaring in de sportindustrie ben ik een tennisinstructeur, eigenaar van een CrossFit sportschool, exploitant van een gezondheidscentrum en organisator van Sport- en Funkampen voor kinderen. Als medeoprichter van Pregnant Fit Leiden heb ik ook mijn tijd toegewijd aan het sterker maken van aanstaande moeders door middel van fitness. Onlangs ben ik een samenwerking aangegaan met een vriend om een snelgroeiende Padel Academy op te richten, waardoor mijn kennis en netwerk binnen de padelgemeenschap zijn uitgebreid.

  • Patrick Tjin-A-Lim

    Al meer dan vijf decennia ben ik sterk betrokken geweest bij sport, zowel voor de lol als op zeer competitieve niveaus. Mijn professionele ervaring beslaat bijna vier decennia in het vakgebied van informatietechnologie, met verschillende managementfuncties in grote bedrijven. De afgelopen 15 jaar heb ik mijn passie voor sport gecombineerd met mijn IT-expertise door Personal Training diensten aan te bieden naast mijn reguliere IT-werk. Hierbij begeleid en ondersteun ik individuen in hun fitnessreis.

  • Marco Heemskerk

    Al 25 jaar geef ik tennisles. Omdat Padel in Nederland nu zo populair is geworden, ben ik 3,5 jaar geleden begonnen met padeltrainingen en geef ik nu ook padellessen. Ik volg ook zelf lessen in Spanje, omdat de sport daar veel groter is dan in Nederland, wat mij veel kennis oplevert in de padelsport.